UllernCup gjennom hele sesongen

UllernCupen 2023 starter 9. mai

9. mai kl 18 går første startskuddet i UllernCupen 2023. Det er noen endringer i Seilingsbestemmelsene siden i fjor:

 1. Antall seilaser endres fra 14 til 16, se punkt 2 i Seilingsbestemmelsene. Regattaene vil bli avviklet hver tirsdag i periodene 9. mai – 27. juni og 8. august – 26. september. Det er fortsatt de 8 beste seilasene for hver båt som er tellende.
 2. Skilletall i NorRating mellom de to klasser er endret til 1,0300 pga. endringer i målebrev og for å få ca. like mange båter i hver start. Det betyr at enkelte båter flyttes opp til stor klasse og andre start.
 3. Endret bane. Rundingsmerkene er de samme, men vi seiler de i en annen rekkefølge for å få tilnærmet pølsebane og flere spinnakerlegg ved sydlig eller nordlig vind. Hukflu seiler vi i andre runden slik at vi får den bare når det er god vind. Se kart og punkt 11 i Seilingsbestemmelsene for nærmere beskrivelse av løpet.
 4. Det er åpnet for bruk av VHF fra startbåten (kanal 72)
 5. Det er presisert at start- og mållinjen går mellom mast på startbåt/oransje flagg i motorbåt og fast merke (oransje-sort stake).
 6. Vi har ikke fast starter i år. Alle deltagende båter må derfor være villig til å stille som startbåt en gang i løpet av sesongen. Oppgaven vil gå på omgang blant deltakerne. Det settes opp en liste rett før sesongstart for vår og høst, med tildelt dato. Deltakerne kan bytte internt dersom dato ikke passer. Det blir gitt opplæring til de som ønsker dette. Deltagere som er startbåt i Ullerncuppen, får godskrevet en poengsum for den aktuelle regattaen, som tilsvarer gjennomsnittet av sine fem beste seilaser per vår/høst. Se punkt 19 i Seilingsbestemmelsene

Vi henter målebrev fra NorRating.org. Vi har bare tilgang til årets målebrev, så husk å kjøpe målebrev før du melder deg på. Har du ikke målt båten din, kan du bruke forenklet måling.

Du melder deg på her: UllernCupen 2023.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.

Arrangementer
 • UllernCupen 2024
  • 07/05/2024 - 24/09/2024
  • Oslo
 • Følg oss!

  Bli med 160 andre, og motta nyhetsbrev med resultatservice.

  Vi lover at vi aldri vil spamme! Ta en titt på vår personvernerklæring for mer informasjon.