UllernCup gjennom hele sesongen

Resultater UllernCupen 22.06.2021

21 båter startet denne Tirsdagen. Andreas Abilgaard vant seilasen i Elan 310 “Kårstua”, mens Petter Frode Amland vant den raskeste klassen i Elan 37 “Tidig 3”.

Plass Kaptein Forening Båtnr Båttype Båtnavn Korr. Tid Poeng
1 Andreas Abilgaard USF NOR 14784 Elan 310 Kårstua 1:11:11 0,05
2 Petter Frode Amland FS NOR 11655 Elan 37 dyp kjøl Tidig 3 1:12:26 0,10
3 Sturla Falck FS NOR 22 Express ELO 1:12:43 0,14
4 Geir Atle Lerkerød FS NOR 517 J/80 JAM 1:12:48 0,19
5 Marius Andersen FS NOR 26 Farr 30 Pakalolo II 1:14:28 0,24
6 Nils Parnemann USF NOR 70 H-båt Nipa 1:14:44 0,29
7 Jon Vendelboe USF NOR 11620 X-37 MetaXa 1:14:55 0,33
8 Stein Thorstensen FS NOR 63 H-båt Hermine 1:15:19 0,38
9 Arild Vikse USF NOR 175 11 MOD Olivia 1:15:29 0,43
10 Reidar Hauge USF NOR 9934 CB 365 Chica 1:16:32 0,48
11 Guri Kjæserud Oslo SF N 123 H-båt Hipp Hurra 1:17:34 0,52
12 Egil Naustvik FS NOR 9727 Linjett 33 Fragancia 1:18:15 0,57
13 Pål Saltvedt FS NOR 11733 Elan 40 Jonna 1:18:28 0,62
14 Yngve Amundsen USF NOR 88 X-35 OD Akhillevs-X 1:18:30 0,67
15 Espen Sunde USF NOR 14069 Sun Odyssey 30i Vesla 1:18:31 0,71
16 Joachim Lyng-Olsen USF NOR 7055 Contrast 33 Vildensky 1:18:50 0,76
17 Iver Iversen USF NOR 11172 Grand Soleil 42 R Tango II 1:19:16 0,81
18 Kvalnes/Hovland USF NOR 14118 Archambault 40 Shaka 1:19:59 0,86
19 Per Chr. Andresen FS NOR 11722 Dehler 34 Bellini 1:20:04 0,90
20 Monica Hjelle USF NOR 3567 X-102 BLÅTANN 1:21:49 0,95
21 Stig Ulfsby USF NOR 15953 Sun Odyssey 35 Balsam #VERDI! 1,50

Se detaljer i Resultatliste 2021-06-22 (Excell). Sammenlagt finner du på Resultater i år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.

Arrangementer
  • Ingen arrangementer
  • Følg oss!

    Bli med 152 andre, og motta nyhetsbrev med resultatservice.

    Vi lover at vi aldri vil spamme! Ta en titt på vår personvernerklæring for mer informasjon.