UllernCup gjennom hele sesongen

Oppstart av UllernCupen er utsatt pga. koronarestriksjoner

UllernCupen var planlagt startet 11. mai. Det har vært litt uklart hvilke koronaregler som gjelder midtukeseilaser. Seilforbundet har betraktet lokale midtukeseilaser som organisert trening. I Oslo er enhver form for idrettsarrangement med flere enn 10 personer forbudt, og vi har avklart med Seilforbundet at også midtukeseilaser er forbudt for Oslos innbyggere. Disse reglene gjelder frem tom 27. mai. Så får vi håpe Raymond letter litt på restriksjonene. Nærmere informasjon kommer etterhvert. Uansett, kan du melde deg på her så er det gjort.

Print Friendly, PDF & Email
Arrangementer
  • UllernCupen 2024
    • 07/05/2024 - 24/09/2024
    • Oslo
  • Følg oss!

    Bli med 165 andre, og motta nyhetsbrev med resultatservice.

    Vi lover at vi aldri vil spamme! Ta en titt på vår personvernerklæring for mer informasjon.