UllernCup gjennom hele sesongen

Referat årsmøtet USF 24.03.2015

Det var 14 medlemmer på årsmøtet. Se Årsmøte 2015 – protokoll (pdf). Valget medførte en mindre endring av styret ved at Jon Vendelbo gikk ut av styret og inn i regattakomiteen. Vi takker Jon for en entusiastisk innsats for foreningen i mange år, han er en ildsjel.

På årsmøtet ble det også vedtatt ny lov for foreningen: Lov Ullern seilforening vedtatt 34.03.2015. Den nye loven var nødvendig for å få registrert foreningen i Brønnøysundregistrene, en forutsetning for å ha en bankkonto for foreningen. Loven er basert på Norges Indrettsforbunds mal for lov som vi er pålagt å følge om vi vil være med i Norges Seilforbund. Det gjenstår en godkjenning av Oslo idrettskrets.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.

Arrangementer
  • UllernCupen 2024
    • 07/05/2024 - 24/09/2024
    • Oslo
  • Følg oss!

    Bli med 160 andre, og motta nyhetsbrev med resultatservice.

    Vi lover at vi aldri vil spamme! Ta en titt på vår personvernerklæring for mer informasjon.