UllernCup gjennom hele sesongen

Referat fra årsmøtet 05.03.2013

Årsmøtet ble avholdt i UBF klubbhus med 16-18 medlemmer til stedet. Formann Joachim Lyng-Olsen var forhindret fra å delta, så kasserer/sekretær Jon Vendelboe ledet møtet.

Årsberetningen ble gjennomgått og godkjent.  Regnskapet for 2012, som viste et underskudd på kr 2.633, ble gjennomgått; budsjett for 2013 viser et moderat overskudd. Det er behov for en viss forsiktighet i forbruket dersom vi skal unngå delbetaling fra deltakerne i pizza-samlingen ved sesongslutt, noe som høstet noe protest!

Valg – det sittende styret sa seg villige til å sitte kommende periode, slik at styret vil se slik ut:

Formann  Joachim Lyng-Olsen
Kasserer/sekretær Jon Vendelboe
Styremedlem Torbjørn Grythe
Styremedlem Henrik Grythe
Styremedlem /webansvarlig Stig Ulfsby

Øvrige tillitsvalgte:

Revisor Bjørn Getz, utdanningskontakt for NSF og lyskontakt for NSF Nils Parnemann.

Regattakomite: Reidar Hauge (formann), Tom Parnemann og Claus Danckert Krohn.

Aktiviteter 2013

For sesongen 2013 vil samarbeidet om UllernCupen med Frognerkilen Seilforening fortsette. Banen på Lysakerfjorden gir oss fortsatt utfordringer og er fin trening. UllernCupen starter tirsdag 07.05.

UllernCupen Short Handed regattaer avholdes lørdag 01.06. og 31.08. – seilingsbestem-melsene legges ut på hjemmesiden i løpet av mai.

Regelkurs 2013 avholdes torsdag 11.04. i Oslo Motorbåtforenings lokaler på Sjølyst, Drammensv.160. Kursleder er Thomas Kresse – se separat invitasjon.

Kurs i seilteknikk avholdes tirsdag 16.04 og torsdag 18.04. i Oslo Motorbåtforenings lokaler. Kursleder er Jan Hesselroth – starter og måltaker fra Frognerkilen Seilforening – se separat invitasjon.

Foredrag av Elvstrøm Sails

Etter den formelle delen av årsmøtet overtok Elvstrøm Sails ved Johan Sundén og Karl-Otto Book scenen og gikk igjennom de forskjellige måter seilproduksjonen hadde utviklet seg de siste 20-30 årene, og fortalte at Elvstrøm Sails som var Europas største produsent selv lagde sine egne duker og seil i Danmark og at de er blant de 3-4 største i verden. Karl-Otto viste oss viktige trimmetriks som vi bør benytte skal vi kunne slå konkurrentene!

Om noen i foreningen har behov for nye seil kan vi anbefale Elvstrøm Sails, som har seilloft på Jarlsø ved Tønsberg, og har ”picking-up” service hos SeaSea på Rud i Bærum. Der kan man levere inn seil til Elvstrøm. De har nylig startet et eget konsept innenfor moderat prisede seil under navnet ”BREEZE-Sails” – der er dukene valgt av Elvstrøm og selve arbeidet utføres i Polen. Se www.breeze-sails.com  og www.elvstromsails.no

Jon Vendelboe 06.03.13

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.

Arrangementer
  • UllernCupen 2024
    • 07/05/2024 - 24/09/2024
    • Oslo
  • Følg oss!

    Bli med 165 andre, og motta nyhetsbrev med resultatservice.

    Vi lover at vi aldri vil spamme! Ta en titt på vår personvernerklæring for mer informasjon.