UllernCup gjennom hele sesongen

Meld deg på regelkurs og UllernCupen

UllernCupen starter 3. mai og kurs i kappseilingsreglene holdes tirsdag 26. april kl 18 på web. 

UllernCupen består av 14 tirsdagsseilaser gjennom sesongen. Meld deg på her: UllernCupen 2022. Vi henter målebrev fra NorRating.no. Vi har bare tilgang til årets målebrev, så husk å kjøpe målebrev først. Har du ikke målt båten din, kan du bruke forenklet måling.

Meld deg på kurs i regattareglene her Regelkurs 2022. Foredragsholder er Karl Petter Haugen. Tre temaer med utgangspunkt i banene for Ullerncupen: starten, bunnmerket og protester. Kurset blir nettbasert, og de påmeldte får tilsendt en epostlenke i forveien. 

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.