UllernCup gjennom hele sesongen

Referat og resultater USF Double Handed 2011

USF Double Handed ble startet lørdag kl 13 med 5 deltakere. Været var fint med sol og litt skyer. Vinden var i starten meget moderat – ca 1 m/s, men økte til litt over 3 m/s på leggen fra Grunne for Gård og over til Østre Tangeflu ved Nesoddtangen. Etter runding der løyet vinden og leggen over mot Vassholmflu ble en drøy opplevelse. Det kom et lite ”blaff” fra syd og samtlige båter fikk rundet Vassholmflu før vinden igjen forsvant og holdt seg under 1 m/s resten av regattaen. 3 av båtene brøt og de 2 siste ble innhentet av maksimaltidsbegrensningen kl 1630 slik at regattaresultatet ble 5 DNF!

Banen var i og for seg OK – kanskje litt risikabelt å krysse hovedleden inn og ut av Oslo ved å gå til Østre Tangeflu pga mulig kryssende yrkestrafikk. Hadde vinden vært stabil på 2-3 m/s hadde vi trolig brukt noe over 2 timer, og det hadde vel vært en grei regatta. Regattakomiteen får vurdere banen igjen.

Neste sesong legger vi inn en doublehanded ca mai/juni og en august/september på lørdager, men sjekker mot eventuelle konflikter i andre større regattaer. Med lengre varslingstid regner vi med at vi burde kunne sende mer enn 15 båter av gårde i neste års USF Doublehanded.

Resultater:

Seilnr Båttype Deltakere Forening

Spinnaker

Lystall S H Lys Tid i mål
NOR 9934 CB 365 Reidar Hauge og Bjørn Getz Ullern

Med

1,28

1,27

DNF

Nor 10314 Arcona 400 Martin Bøhm-Pedersen og Grete Fossbakk Frognerkilen

Med

1,32

1,31

DNF

NOR 11620 X-37 Ivar Eide og Jon Vendelboe Ullern

Uten

1,28

1,27

DNF

NOR 13724 Pogo 8,50 Christian Stensholt og Klas Ekeland Frognerkilen

Med

1,24

1,23

DNF

NOR 138947 Elan 37 Svein Ivarson (skipper) – Jacob Falstadius Ullern

Med

1,29

1,28

DNF

Jon Vendelboe

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.

Arrangementer
  • UllernCupen 2024
    • 07/05/2024 - 24/09/2024
    • Oslo
  • Følg oss!

    Bli med 161 andre, og motta nyhetsbrev med resultatservice.

    Vi lover at vi aldri vil spamme! Ta en titt på vår personvernerklæring for mer informasjon.